Voorstellingen

Foomp speelt in theaters, cultuurcentra, bibliotheken, bedrijven, basisscholen, speciaal basisonderwijs en op festivals en evenementen daar waar raakvlak is bij duurzaamheid, recycle, reuse, reduce, natuur, ecologie of cultuurhistorie. 

We speelden oa. bij Metaal kathedraal Utrecht, Energybeurs Den Haag, Ecolonie Frankrijk, Watermuseum Arnhem, Isala Theater,  Tari Bush Kuna Festival, De Breek oosthuizen, Stek Breda, Electron Breda, Belcrum Beach Breda, Cultuurnacht Breda, Straattheater festival Oldenzaal, Kerk in Beets, En plein public Breda, koningsfestival Dongen, Theek 5 Dongen. Wij werken samen met Let's do it kids een basisonderwijs plasticsoep project van de Schone stad. 

 

 

 

 

 

Boekingen en info
Tom Haage
​t. 06 44410645
info@tomhaage.nl


Foomps te water

Thema: milieu, avontuur, water, rivieren, plastic soep, duurzaamheid.

Foomps te water is een educatieve voorstelling vol humor en muziek. Dit spannende avontuur vind plaats op en in de rivieren van Nederland en de kinderen krijgen van alles mee betreffende ecologie en milieu. Over moed, behulpzaamheid en wat we kunnen doen met alles wat op ons pad terecht komt. 

​In deze voorstelling belanden de Foomps als piraten op een papieren bootje, echter, zij worden door een monster van zwerfafval overmand en lijden schipbreuk. Dit monster blijkt de bewoners van de rivier ecologie in zijn greep te hebben. Met hun nieuwe vrienden gaan de Foomps de strijd aan tegen het zwerfafval. Zal het ze lukken de rivier weer schoon te houden? Ik zal u vertellen: niet zonder de hulp van de kinderen uit het publiek! 

  • Leeftijd 4 t/m 9 jaar | duur 40 min.
  • max. 50 kinderen per voorstelling
  • Tom Haage Muziek en verhalenverteller & Mieke Driessen poppenspel 

Foomp en het vliegende sprookjesboek

Thema: geschiedenis, middeleeuwen, sprookjes, muziek, cultureel erfgoed


Foomp en het vliegendesprookjesboek is een voorstelling met cultuurhistorische achtergrond. Het gaat om een interactieve poppentheatershow voor kinderen tussen 4 en 12 jaar. Deze 35 minuten durende show is een bewerking van de middeleeuwse Arthurroman "het vliegende schaakbord", vol humor, spanning en live muziek.

​Tijdens een avontuurlijke reis om de ontvoerde prinses te bevrijden ruimen de Foomps op inventieve wijze de obstakels uit de weg met huis tuin en keukengerei. De voorstelling wordt omlijst met middeleeuwse muziek en afgesloten met een bruiloftsfeest.

  • Leeftijd 4 t/m 9 jaar | duur 30 min.
  • max. 50 kinderen per voorstelling
  • Tom Haage Muziek en verhalenverteller
  • Mieke Driessen poppenspel